Tirsdagsmiddag
Harmoniens lokaler i Storgaten 48Middagen starter kl. 20.00Meny:Kokt fersk torsk, kokte poteter og gulrøtter, Sandefjordsmør
Middagen starter kl. 20.00Meny:Kokt fersk torsk, kokte poteter og gulrøtter, Sandefjordsmør
Middagen starter kl. 20.00Meny:Lutefisk servert med ertepuré, kokte poteter, sennepssaus, bacon og baconfett
Julebordet starter kl. 19.00Meny:Julebord
Middagen starter kl. 20.00Meny:Sild og rakfisk med tilbehør – røkelaks og eggerøre
Middagen starter kl. 20.00Meny:Glasert lammeskank med stekte grønnsaker. Fløtesaus tilsatt dijonsennep, potetpure tilsmakt trøffelolje.
Middagen starter kl. 20.00Meny:Purregratinert steinbitt, stekte poteter, gulrotmiks, rødvinsaus ( timiansaus).
Middagen starter kl. 20.00Meny:Reinsdyrplomme med baconstekt rosenkål, sopp. Ovnsbakte poteter, viltsaus.
Middagen starter kl. 20.00Meny:Urtebakt ørretfilet servert med stekte grønnsaker, hvitvinsaus og kokte poteter.
Middagen starter kl. 20.00Meny:Honning og sennepsglasert svinenakke med stekte grønnsaker, kremet sopp og ovnsbakte poteter
Middagen starter kl. 20.00Meny:Laksefilet med kokos og koriandersaus (karri), kokte poteter, brokkoli med rotgrønnsaker